Εξήντα Plus...

60 Plus

Στην ηλικία των 60 και άνω, οι άνδρες και οι γυναίκες της εποχής μας ζουν πλέον μια ζωή γεμάτη δραστηριότητες.

Παρόλο που το δέρμα είναι πιο ξηρό και εύθραυστο, μπορούμε να μειώσουμε τα σημάδια του χρόνου και να προστατευτούμε από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, του στρες και της γήρανσης, υιοθετώντας απλές καθημερινές αλλά απαραίτητες συνήθειες περιποίησης του προσώπου.

Η γήρανση του δέρματος και οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στα 60 και τα 80 είναι ελάχιστες, πράγμα που σημαίνει ότι με μια εντατική περιποίηση της επιδερμίδας, μπορουμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας φρέσκο και λαμπερό για το υπόλοιπο της ζωής.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με αντιγηραντικά συστατικά, που ενυδατώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα, και καταπολεμούν τη χαλάρωση.

Σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας δραστηριότητας πρέπει να είνα η ήπια άσκηση, το περπάτημα ή το κολύμπι.

Τέλος, ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας, ταξιδέψτε, αισθανθείτε υπέροχα και απολαύστε τις χαρές της ζωής και την ωριμότητα, η οποία μην ξεχνάτε ότι γλυκαίνει τους ανθρώπους.

Tips

- Συνεχίστε την χρήση προϊόντων σύσφιξης και αναδόμησης της επιδερμίδας, όπως κρέμα ημέρας και νύχτας, χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού.

- Χρησιμοποιείτε καθημερινά μια συσφικτική και επανορθωτική κρέμα ματιών.

- Δεν ξεχνάμε ποτέ την χρήση αντιηλιακού.

- Προσέξτε τη διατροφή σας, μειώστε τα λιπαρά, λαμβάνετε καθημερινά την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου που χρειάζετε ο οργανισμός σας και σταματήστε το κάπνισμα.

- Φροντίστε να περπατάτε 20-30 λεπτά σε καθημερινή βάση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, την ένταση και την πίεση σας ή γραφτείτε στο γυμναστηρίο της γειτονιάς σας, όπου θα σας υποδείξουν ειδικές ασκήσεις για μυική ενδυνάμωση και χτίσιμο οστικής πυκνότητας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

αρχική

 

Έχετε Χοληστερίνη;

Η χοληστερόλη ή αλλιώς χοληστερίνη παίζει σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό.

Οι λιποπρωτεΐνες αυξάνουν ή μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης της στεφανιαίας νόσου και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων, ανάλογα με την πυκνότητά τους και το είδος της χοληστερίνης.

Υπάρχουν κάποιες ομάδες προϊόντων στη διατροφή μας που έχουν θετική/ουδέτερη ή αρνητική επίδραση στο επίπεδο της χοληστερίνης.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης