Αντιγηραντικές Βιταμίνες

 

Βιταμίνες και Θρεπτικές Ουσίες για την Πρόληψη του Καρκίνου

Βιταμίνες Κατά του Καρκίνου

Υπάρχουν ποικιλίες θρεπτικών συστατικών και βιταμινών για την πρόληψη του καρκίνου.

Καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε και συμπληρώνετε το διαιτολόγιό σας με αυτές, μειώνοντας έτσι την αύξηση των πιθανοτήτων για σφάλματα που προκαλούν καρκίνο.

 

διαβάστε περισσότερα

 

Ποιοί και Πότε Έχουν Ανάγκη από Βιταμίνες Μέσω Συμπληρωμάτων και Συγκεκριμένης Διατροφής

Συμπληρώματα και Διατροφή

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια ασθένεια, αθλείστε ή κουράζεστε πολύ, παίρνετε φάρμακα ή στον οργανισμό σας συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές, τότε σίγουρα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη από συγκεκριμένες ουσίες.

Μάθετε για ποιούς και σε ποιές περιπτώσεις η λήψη βιταμινών κρίνεται απαραίτητη και πώς μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό τα ειδικά συμπληρώματα και η σωστή διατροφή.

 

διαβάστε περισσότερα

Οι Αντιγηραντικές Ιδιότητες του Ασβεστίου

Ασβέστιο

To ασβέστιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο, το οποίο εκτός από την προφύλαξη που προσφέρει στα οστά μας, βοηθάει και τα κύτταρα του οργανισμού μας να λειτουργούν σωστά.

Η λήψη ασβεστίου επιβραδύνει τα καταστροφικά συμπτώματα της γήρανσης.

 

διαβάστε περισσότερα

 

Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής
15 Μύθοι και Αλήθειες που Απαντούν σε Όλα τα Ερωτήματα

Βιταμίνες

Οι βιταμίνες διασφαλίζουν την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, συμμετέχουν σε πολλές διαδικασίες του μεταβολισμού και συνεργάζονται με τα μέταλλα, χαρίζοντας υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Ωστόσο, συνεχείς μελέτες αναγάγουν τις βιταμίνες, από διατροφικά συμπληρώματα σε ελπιδοφόρα υπόσχεση κατά του καρκίνου, του στρες, των καρδιακών παθήσεων, της σεξουαλικής απάθειας, της ξηρής επιδερμίδας και φυσικά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

 

διαβάστε περισσότερα

Η Δύναμη και οι Ευεργετικές Ιδιότητες των Βιταμινών Β (Β12, Β6 και Φολικό Οξύ)

Β12, Β6 και Φολικό Οξύ

Αν θέλουμε να επιβραδύνουμε τη γήρανση του οργανισμού μας, σίγουρα χρειαζόμαστε τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Σύμφωνα με έρευνες, μπορούμε να ξεχωρίσουμε την βιταμίνη Β12, Β6 και το φολικό οξύ ή φυλλικό οξύ, ως τις πλέον σημαντικές λόγω των σπουδαίων αντιγηραντικών τους ιδιοτήτων.

 

διαβάστε περισσότερα

Η Αντιγηραντική Προστασία της Β-καροτίνης

Β-καροτίνη

Η β-καροτίνη, η πορτοκαλί χρωστική ουσία που είναι υπεύθυνη για το πορτοκαλί χρώμα πολλών φρούτων και λαχανικών, όπως τα καρότα και οι γλυκοπατάτες, διαθέτει ξεχωριστές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ειδικότερα, η β-καροτίνη ως το πιο άφθονο από τα καροτενοειδή, έρχεται να συμπληρώσει το κενό της αντιοξειδωτικής προστασίας που ενδεχομένως αφήνουν οι άλλες βιταμίνες.

 

διαβάστε περισσότερα

Η Αντιγηραντική Υπόσχεση της Βιταμίνης Ε

Βιταμίνη Ε

Σήμερα, οι περισσότεροι ερευνητές σε όλο τον κόσμο  έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πιο σημαντική βιταμίνη, απαραίτητη για την πρόληψη των νόσων που σχετίζονται με τη γήρανση, είναι η βιταμίνη Ε.

Η βιταμίνη Ε, ως ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, καταπολεμά τη βλαβερή δράση των ελευθέρων ριζών και εμποδίζει τις αντιδράσεις των χημικών εκείνων ενώσεων, που οξειδώνουν τα λιπαρά οξέα στον εγκέφαλο και στο αίμα, σταματούν τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και επιταγχύνουν τη γήρανση των ιστών.

 

διαβάστε περισσότερα

Σταματήστε τη Γήρανση με Βιταμίνη C

Βιταμίνη C

Πολλές μελέτες της ιατρικής σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι ακόμα και χαμηλές δόσεις βιταμίνης C μπορούν να επιμηκύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή μας.

Η βιταμίνη C καταπολεμά και τη γήρανση, χαρακτηρίζεται για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της και θεωρείται απαραίτητη για τη σύνθεση κολλαγόνου, τη φροντίδα του δέρματος αλλά και την προστασία του από τις ακτίνες του ήλιου.

 

διαβάστε περισσότερα

 

Φρούτα και Λαχανικά

Αν θέλετε ενέργεια, καλή φυσική κατάσταση και αντιγηραντική φροντίδα βάλτε χρώμα στη διατροφή σας.

Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν τη σημαντικότερη πηγή αντιοξειδωτικών.

Ανακαλύψτε ποιά χρώματα και συνεπώς ποιά φρούτα και λαχανικά αποτελούν έναν καλό οδηγό για την υγεία μας.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης