LATEST NEWS

Πώς θα Αναγνωρίσετε αν ένα Αυγό είναι Υγιεινό και Βιολογικό

Υγιεινό και Βιολογικό Αυγό

Πολλές φορές δεν είμαστε σίγουροι αν τρώμε υγιεινά και βιολογικά αυγά.

Το μυστικό για να αναγνωρίζετε αν ένα συγκεκριμένο αυγό είναι υγιεινό και βιολογικό ή όχι, έγκειται στο χρώμα του κρόκου του αυγού.

Όταν ο κρόκος του αυγού είναι ανοιχτό κίτρινο έως κίτρινο χρώμα, αυτό σημαίνει ότι η κότα που γέννησε τα αυγά, κατανάλωνε ανθυγιεινά τρόφιμα και κρατήθηκε σε μέρος όπου δεν υπήρχε αρκετό φως του ήλιου.

Αν ο κρόκος του αυγού έχει σκούρο πορτοκαλί χρώμα, αυτό σημαίνει ότι η κότα έτρωγε υγιεινά και ζούσε σε φυσικό περιβάλλον, με αρκετό φως του ήλιου. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το αυγό είναι ασφαλές και υγιεινό προς κατανάλωση.

Δώστε λοιπόν προσοχή στο χρώμα του κρόκου του αυγού την επόμενη φορά που θα καταναλώσετε αυγά.

Γανόδερμα: Το Αντιγηραντικό "Μανιτάρι της Αθανασίας"

Γανόδερμα

Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε ότι για να είμαστε υγιείς, χρειάζεται να καταναλώνουμε ημερησίως τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών.
Ωστόσο, οι γρήγοροι ρυθμοί, το στρες και η πίεση του σύγχρονου τρόπου ζωής μας εμποδίζουν να υιοθετήσουμε μία υγιεινή, αλκαλική διατροφή που να περιέχει όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό θρεπτικά συστατικά.

Επομένως, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Τι μπορούμε να κάνουμε για να λειτουργεί ο οργανισμός στο βέλτιστο επίπεδο, ακριβώς όπως η Μητέρα Φύση σκόπευε όταν μας δημιούργησε;

Γνωρίστε το Γανόδερμα, το λαμπερό μανιτάρι!
Πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο αναφέρουν ότι η πλειοψηφία των ασθενειών υποχωρούν και εξαφανίζονται όταν στο σώμα ενός ανθρώπου επικρατεί αλκαλικό περιβάλλον, δηλαδή το pH είναι 7,36.

Συνεπώς, το Γανόδερμα είναι ένας πανίσχυρος σύμμαχος γιατί είναι μία από τις πιο αλκαλικές τροφές που υπάρχουν.

Όταν στο σώμα επικρατεί όξινο περιβάλλον, είναι πολύ συνηθισμένο να υπάρχουν κάποια από τα παρακάτω προβλήματα υγείας:
- Αλλεργίες
- Δερματικά προβλήματα π.χ. ακμή
- Καρδιοπάθειες
- Διαβήτης
- Πόνοι στις αρθρώσεις
- Παχυσαρκία κ.ά.

Για να επαναφέρετε στο σώμα σας ένα αλκαλικό περιβάλλον, το οποίο θα σας προστατεύει από πολλές ασθένειες και διαταραχές, χρειάζεται να λάβετε πολύ σοβαρά υπ’όψιν τα εξής:

1. Αποφεύγετε τις όξινες τροφές π.χ. κρέας, γαλακτομικά προϊόντα, λευκό ψωμί, ζάχαρη, αναψυκτικά και καφές και φροντίστε να μην υπερβαίνουν το 20% των τροφών που καταναλώνετε.

2. Υιοθετήστε την γανοθεραπεία γιατί βασίζεται στο Γανόδερμα, μία εξαιρετική αλκαλική τροφή με ευεργετικές ιδιότητες, η οποία βελτιώνει την γενική σωματική κατάσταση και αυξάνει την πνευματική διαύγεια και τον δείκτη μακροζωίας, ενώ παράλληλα μας εφοδιάζει με 150 αντιοξειδωτικά, δηλαδή θρεπτικά συστατικά που μπορούν να αλκαλοποιήσουν με επιτυχία ένα υφιστάμενο όξινο περιβάλλον.

3. Καταναλώνετε άφθονες αλκαλικές τροφές.
Μπορείτε να βοηθήσετε την γανοθεραπεία να έχει γρηγορότερα αποτελέσματα με τον εξής τρόπο: συμπεριλάβετε στη διατροφή σας, τουλάχιστον 80% αλκαλικές τροφές όπως λαχανικά (κυρίως τα πράσινα φυλλώδη π.χ. σπανάκι, ρόκα κτλ), φρούτα, όσπρια, σπειρουλίνα, κ.ά.
Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε το "κάτι παραπάνω", εξετάστε το Myco Vegggie, το οποίο είναι μία ειδική φόρμουλα από λαχανικά, βότανα, φρούτα, μανιτάρια και μπαχαρικά.

Όλοι οι άνθρωποι που στρέφονται σε μία περισσότερο αλκαλική διατροφή, απολαμβάνουν τα εξής οφέλη:
- καλύτερη ποιότητα δέρματος, το οποίο ακτινοβολεί και λάμπει
- τα συμπτώματα των αλλεργιών εξασθενούν και υποχωρούν
- πνευματική εγρήγορση και διαύγεια σκέψης
- αύξηση ενέργειας και ζωντάνιας
- απώλεια βάρους
- ο ύπνος είναι βαθύτερος και πιο ήρεμος, και παρόλο που οι ώρες του ύπνου μειώνονται, ξυπνάτε πιο αναζωογονημένοι
και πολύαριθμα ακόμα οφέλη.

Υιοθετήστε μία αλκαλική διατροφή ενισχυμένη με Γανόδερμα για μία ζωή χωρίς ασθένειες!
Θωρακίστε την Υγείας σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα!

Βάλτε την γανοθεραπεία στην ζωή σας και "ξαναθυμηθείτε" πόσο υπέροχη είναι η ζωή όταν νιώθετε απεριόριστη ενέργεια, ζωντάνια και συνολική ευεξία!

Για περισσότερες πληροφορίες www.alkalinecoffee.gr

Τι Είναι το Κολλαγόνο;

Υγρό Πόσιμο Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι η μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη που υπάρχει στο σώμα μας. Οι πρωτεΐνες (μόρια που περιέχουν άνθρακα, υδρογόνο, οξυγόνο και άζωτο) αποτελούν περίπου το 45% του βάρους ενός ανθρώπινου κανονικoύ βάρους, αν δεν υπολογίσουμε το νερό που περιέχει το σώμα. Η ποσότητα του κολλαγόνου ως ποσοστό των πρωτεϊνών είναι γύρω στο 75%, δηλαδή αποτελεί το 30% του «στεγνού» σωματικού βάρους.

Αυτό και μόνο σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι μια πολύ σημαντική πρωτεΐνη για το σώμα. Βρίσκεται παντού στο σώμα μας, στους τένοντες, στην καρδιά, στα νύχια, στα μαλλιά, στο δέρμα, στα ούλα, στα μάτια, στις αρθρώσεις και στα αιμοφόρα αγγεία μας. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι κολλαγόνου στα διάφορα μέρη του σώματος.

Το κολλαγόνο είναι αυτό που κρατά «κολλημένο» το σώμα μας και δεν το αφήνει να διαλυθεί. Είναι δηλαδή ένα είδος κόλλας (εξ ου και το όνομά του), που διατηρεί τους ιστούς του σώματος και τα κύτταρά μας «κολλημένα», όπως το τσιμέντο κρατάει τα τούβλα του σπιτιού.

Κι αν δεν παράγουμε κολλαγόνο;

Αν για κάποιο λόγο το σώμα μας σταματήσει να παράγει κολλαγόνο τότε εμφανίζεται μια τρομερή ασθένεια που πριν από δύο αιώνες συνήθιζε  να «χτυπά» τους ναυτικούς των πλοίων που έκαναν μακρινά ταξίδια: το σκορβούτο.

Η ασθένεια αυτή είναι η διάλυση του σώματος λόγω παντελούς έλλειψης βιταμίνης C (έτσι όταν ανακαλύφθηκε ο ρόλος της βιταμίνης C, ονομάστηκε σκορβικό οξύ). Όταν δεν υπάρχει βιταμίνη C στο σώμα δεν μπορεί να παραχθεί κολλαγόνο. To αποτέλεσμα είναι το σώμα να αρχίζει να καταρρέει και πρώτα απ’ όλα τα αιμοφόρα αγγεία μας.

Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να έχει πρόβλημα με την παραγωγή κολλαγόνου. Αλλά καθώς περνούν τα χρόνια, το σώμα γερνά και μειώνονται οι δυνατότητές του. Όπως λοιπόν με το πέρασμα των δεκαετιών μειώνεται η κινητική ικανότητα του σώματος, έτσι μειώνεται και η ικανότητα παραγωγής πολλών πρωτεϊνών, ενζύμων και ορμονών.

Μετά τα 30 η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κατά 1-1,5% το χρόνο και αυτό έχει εμφανείς συνέπειες, ειδικά στο δέρμα. Συνέπεια της έλλειψης κολλαγόνου είναι συχνά η κούραση, οι πόνοι και μια γενικότερη μείωση της φυσικής απόδοσης. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθεις τα όρια του κολλαγόνου σου και να μπεις σε ένα πρόγραμμα ανάκτησης αυτού.

Τι μπορεί να κάνει κάποιος αφού μετρήσει τα επίπεδα του για να διατηρεί σε ικανοποιητικό επίπεδο παραγωγής το κολλαγόνο του;

  1. Ένας τρόπος να καταναλώνει επαρκείς ποσότητες βιταμίνης C από τη διατροφή και ενδεχομένως από κάποια διατροφικά συμπληρώματα (πολυβιταμίνες ή βιταμίνη C).
  2. Ένας άλλος τρόπος είναι να καταναλώνει επαρκείς ποσότητες πρωτεϊνών. Οι πρωτεΐνες υπάρχουν κυρίως στα ζωικά τρόφιμα και ειδικά το κολλαγόνο υπάρχει μόνο στις ζωικές τροφές (όπως ο άνθρωπος έτσι και τα ζώα είναι φτιαγμένα από τα ίδια υλικά).
  3. Να ελαττώσει το τσιγάρο.
  4. Να αρχίσει ποιο εξατομικευμένη εκγύμναση.

Ιωάννης Σφυρρής
Παθολόγος - Ιατρείο Παχυσαρκίας - Ρύθμιση Μεταβολισμoύ

Το Collagen Pro-Αctive μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή να τηλεφωνήσετε στο 213 0081 013.

Ενημερωθείτε στο Drink Collagen for Health & Beauty και στο www.collagenpower.gr

Collagen Pro-Αctive: Το Πόσιμο... Θαύμα

Collagen Pro-Αctive

Όλοι μας έχουμε ευχηθεί να υπήρχε ένα και μοναδικό θαυματουργό φυσικό προϊόν που να μας προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο οργανισμός μας για να είναι όμορφος και υγιής.

Και όμως τώρα υπάρχει! Είναι το Collagen Pro-Αctive της Collagen Power που περιέχει Μαγνήσιο, τις βιταμίνες: Β1, Β2, Β5, Β6 αλλά και πυρίτιο.

Ο μοναδικός συνδυασμός τους, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Καταπολεμά την τριχόπτωση σε δύο-τρεις εβδομάδες και δυναμώνει τα νύχια για να μη σπάνε και λυγίζουν.
Η πιο γνωστή του ιδιότητα φυσικά είναι το καλό που κάνει στο δέρμα δίνοντας του μοναδική λάμψη και σφριγιλότητα. Χάρη στην πόσιμη μορφή του είναι άμεσα απορροφήσιμο, δρα εσωτερικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του λίπους, δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη ελαστικότητα και χαρίζοντας ακαταμάχητη όψη.
Οι πονεμένες αρθρώσεις, τα κόκαλα οι ενοχλητικές κράμπες και ο μεταβολισμός μπαίνουν στο στόχαστρο και δέχονται ισχυρό πλήγμα.

Δύο κουταλιές της σούπας πριν το βραδινό ύπνο για καλύτερη υγεία και
ομορφιά!

Το Collagen Pro-Αctive μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων ή να τηλεφωνήσετε στο 213 0081 013.

Ενημερωθείτε στο Drink Collagen for Health & Beauty και στο www.collagenpower.gr

Οργανικά Προϊόντα Αντιγήρανσης που κάνουν τη διαφορά

Πήλινγκ Σώματος

Chi Gesichtspeeling - Πήλινγκ Προσώπου με Ρύζι, ενέργεια

Αυτό το υπέροχο φυσικό πήλινγκ προσώπου με ρύζι, ανακουφίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Θρέφει το δέρμα, διατηρώντας το λαμπερό και απαλό.
Είναι το απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να προετοιμάσει το δέρμα της για να δεχτεί την σωστή ενυδάτωση.

 

 

Serum με Υαλουρονικό Οξύ

Hyaluron Serum Anti Age - Serum με Υαλουρονικό Οξύ, με εκχύλισμα λοτού

Υπερ-συμπυκνωμένος όρος εξαιρετικής ποιότητας με αμυγδαλέλαιο και πολύτιμο εκχύλισμα λοτού που στοχεύει στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό της επιδερμίδας μας, όμως η ποσότητα που παράγει το σώμα μας, σταδιακά μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η μείωση αποτελεί την αιτία για την δημιουργία ρυτίδων και την χαλάρωση του δέρματος. Είναι κατάλληλο και για βάση make up, καθώς επίσης και για την γύρω περιοχή των ματιών.

 

Κρέμα Ημέρας

Hyaluron Tagescreme Anti Age - Κρέμα Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ, με εκχύλισμα λοτού

Κρέμα ημέρας για απαιτητικά δέρματα. Ενυδατώνει και αναγεννά σε βάθος την επιδερμίδα!
Χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα.

Ανακαλύψτε τα παραπάνω προϊόντα αντιγηρανσης στο organicbrands.gr, το οποίο προσφέρει οργανικά πιστοποιημένα καλλυντικά, που αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά, χωρίς χρήση parabens ή άλλων επιβλαβών ουσιών, χωρίς συνθετικές χρωστικές και συνθετικά αρώματα.

Καταπραϋντική κρέμα MEY Calmosin Cream

Καταπραϋντική Κρέμα

H MEY CALMOSIN CREAM αποτελεί εξειδικευμένο προϊόν με καταπραϋντική δράση για δέρματα λεπτά, ευαίσθητα και δέρματα που εμφανίζουν ερύθημα.

Συνδυάζει συστατικά με καταπραϋντικές και  ενυδατικές ιδιότητες που  δρουν από κοινού ενάντια στο αίσθημα τραχέος δέρματος, επιφανειακών ερεθισμών και υπερευαισθησίας του δέρματος σε κλιματικές επιρροές.
Προσφέρει φροντίδα και απαλότητα.

Κατάλληλο για χρήση μετά από επιθετικές φαρμακευτικές αγωγές ακμής και αντιγήρανσης.
Κατάλληλο μετά από εκτεταμένη παραμονή και έκθεση στον ήλιο, αλλά και μετά από τις εφαρμογές λέιζερ αποτρίχωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dekaz.gr

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης & Συμπλήρωμα διατροφής για προστασία, ενδυνάμωση και αναζωογόνηση των μαλλιών

Υγιή Μαλλιά

Το Meyrin Shampoo συμβάλλει στην αναγέννηση της τρίχας με τα βλαστικά κύτταρα, προερχόμενα από το είδος Malus Domestica.

Περιέχει Biotin, Panthenol, υδρολυμένες φυτικές πρωτεΐνες και ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, πυρίτιo και ψευδάργυρο).

Ο συνδυασμός αυτός διεγείρει τον μεταβολισμό και την κυτταρική ανάπτυξη, ενώ επιμηκύνει την αναγεννητική φάση του κύκλου ζωής τρίχας.

Οι Meyrin Caps περιέχουν εκχύλισμα λιναρόσπορου - πλούσιο σε λιγνάνια που  δύνανται να εμποδίζουν την τριχόπτωση, έλαιο λιναρόσπορου - πλούσια πηγή ω-3 λιπαρών οξέων και λιγνανίων, το οποίο συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της τρίχας και έχει καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση στο τριχωτό της κεφαλής.

Η σύνθεση ενισχύεται με ψευδάργυρο και  L-cysteine - αμινοξύ πλούσιο σε θείο και το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό της κερατίνης δέρματος, τριχών και νυχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dekaz.gr

Αντηλιακή προστασία με MEY of Switzerland

Αντηλιακή Προστασία

Τα αντηλιακά προϊόντα Mey με δείκτη προστασίας SPF 25 και SPF 50, προστατεύουν το δέρμα, εμποδίζουν τα ηλιακά εγκαύματα και αποτρέπουν αλλαγές στο κολλαγόνο και την ελαστίνη που προκαλούνται από τη UVA και UVB ακτινοβολία.

Η σύνθεσή τους (oil free) καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλει τη δραστηριότητα επιβλαβών ενζύμων.

Προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα.
Κατάλληλα και για παιδιά (άνω των 6 μηνών).
Χωρίς parabens – οξυβενζόνη – φαγεσωρογόνα συστατικά

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dekaz.gr

Καινοτόμο Προϊόν Αντιγήρανσης
MEY PLATINUM Lifting Cream

Lifting Cream

Η MEY PLATINUM Lifting Cream αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αντιγήρανσης που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του ώριμου δέρματος για θρέψη, ανανέωση και σύσφιξη.

Τα εξαιρετικά δραστικά του συστατικά ενισχύουν την αντιγηραντική και την αντιοξειδωτική δράση του προϊόντος και μειώνουν αποτελεσματικά τις ρυτίδες.

Το κολλοειδές διάλυμα του σπανίου μετάλλου λευκόχρυσου (platinum water), ενεργώντας ως άριστος ηλεκτρονιοδότης, ενισχύει την ηλεκτρική ισορροπία του δέρματος, χαρίζοντάς του φυσικό τόνο και λάμψη.
Το εκχύλισμα σαμπάνιας, champagne extract, δρα ως ήπιο αποφολιδωτικό που  ρυθμίζει τη φυσική ενυδάτωση και ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος.
Ο συνδυασμός ceramide 2 και πεπτιδίου (palmitoylated matrikine peptide) βοηθά στην αποκατάσταση των σημαδιών του γήρατος, λειαίνοντας τις ρυτίδες και ισχυροποιώντας το φυσιολογικό φραγμό της επιδερμίδας.

Η σύνθεση της MEY PLATINUM Lifting Cream ενισχύεται με εκχύλισμα Echinacea Angustifolia (coneflower root extract) που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα και συμβάλλει στη λείανση των ρυτίδων.
Η σορβιτόλη, δρα ως διυγραντικός παράγοντας, εμποδίζει την ξηρότητα και αφήνει το δέρμα λείο και βελούδινα απαλό.

Η καπρυλική γλυκόλη διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες, είναι εξαιρετικός παράγοντας ενυδάτωσης και έχει κατευναστική δράση.
Ο παράγοντας ανάκλασης του φωτός που περιέχει, silver pearlescent pigment, προσδίδει ιριδίζουσα λάμψη και βελτιώνει τη μικροβιολογική σταθερότητα του προϊόντος, επιτρέποντας τη μείωση προσθήκης παραδοσιακών συντηρητικών.

Άρωμα ελεύθερο αλλεργιογόνων
Δεν περιέχει parabens

Beautymouse: Το απόλυτο gadget των επόμενων μηνών που βάζει stop στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

Beauty Mouse

Η χρήση του Beauty Mouse® σε συνδυασμό με δραστικά δερμοκαλλυντικά ενάντια στη κυτταρίτιδα είναι σαφώς πιο οικονομική από την μεσοθεραπεία και τη λιποαναρρόφηση, και επιπλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο του σπιτιού σας εύκολα και γρήγορα, καθημερινά, όταν εσείς το επιθυμείτε.

Με το Beauty Mouse, η μείωση της κυτταρίτιδας είναι σταδιακή και επιπλέον η χρήση του κοστίζει λιγότερο από τις υπόλοιπες εναλλακτικές θεραπείες.

Με το Beauty Mouse® για πρώτη φορά θα έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα στην καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, γιατί για πρώτη φορά το Αντι-Κυτταριτιδικό καλλυντικό σας μπορεί και απορροφάται, και μπορείτε επιτέλους από τις πρώτες μέρες να δείτε και εσείς το δέρμα σας πιο σφιχτό και νεανικό, απαλλαγμένο από την όψη της φλούδας του πορτοκαλιού, που δημιουργεί η κυτταρίτιδα!

Tί είναι όμως το Beauty Mouse και ποιά είναι η χρήση του;
1. Αυξάνει την απορρόφηση των αντί-κυτταριτιδικών σκευασμάτων έως και 2000%!
2. Βελτιώνει ή και εξαλείφει την επιφανειακή κυτταρίτιδα.
3. Βελτιώνει την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος τοπικά
4. Βοηθά το δέρμα να αποκτήσει ξανά απαλή υφή.
5. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
6. Αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος.
7. Βελτιώνει τη Μικροκυκλοφορία.
8. Αυξάνει την παραγωγή Κολλαγόνου.

Ενημερωθείτε για το BeautyMouse® και για όλα τα προϊόντα Dermaroller® και κάντε σήμερα κιόλας τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dermaroller.gr.

Κορρές Πρόσωπο
Μαύρη Πεύκη - Νέα Σειρά Ολικής Φυσικής Αντιγήρανσης για
Ώριμες Επιδερμίδες

Μαύρη Πεύκη - Κρέμα Ημέρας

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη είναι το επόμενο βήμα που επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της προσέγγισης ΚΟΡΡΕΣ στην αντιγήρανση.

Πρόκειται για την απόλυτα φυσική λύση, φθάνοντας σε ποσοστό φυσικού περιεχομένου 97,7%,  σε όλες τις απαιτήσεις αντιγήρανσης της ώριμης επιδερμίδας [50+] -αντιρυτιδική, συσφιγκτική, lifting δράση.

Έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνδετικού ιστού του δέρματος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μηχανικές ιδιότητες της επιδερμίδας, όπως σφριγηλότητα, ελαστικότητα, διατήρηση του περιγράμματος του προσώπου, αποφυγή χαλάρωσης και ρυτίδων.

 

Μαύρη Πεύκη - Κρέμα Ματιών

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ [ΩΡΙΜΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 50+]
Η ΣΕΙΡΑ:

1. Μαύρη Πεύκη Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ημέρας - Για ξηρές & πολύ ξηρές επιδερμίδες

2. Μαύρη Πεύκη Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Ημέρας - Για κανονικές & μικτές επιδερμίδες

3. Μαύρη Πεύκη Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Μάτιων

4. Μαύρη Πεύκη Αντιρυτιδική & Συσφικτική Κρέμα Νύχτας - Για όλους τους τύπους δέρματος

 

σελίδες 1, 2, 3

 

αρχική

 

Η Σημασία Ενός Όμορφου Χαμόγελου

Κάθε μέρα βλέπουμε ανάμεσά μας πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, κάποιους με σπασμένα δόντια, σκούρα δόντια, δόντια που λείπουν, ή απλά με ένα χαμόγελο που δεν είναι ελκυστικό.

Η αισθητική οδοντιατρική δεν απευθύνεται σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά σ’ εκείνους που ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους και την αισθητική τους παρουσία στην κοινωνία.

διαβάστε περισσότερα

Loading
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες, ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με την αντιγήρανση και τις ενότητες του site

 

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Ανακαλύψτε γιατί γερνάμε και πώς η Επανάσταση της Αντιγήρανσης έρχεται να σταματήσει αυτή τη διαδικασία!
Ελεύθερες Ρίζες: Η μεγαλύτερη αιτία της γήρανσης